αγορά του εξοπλισμού που απαιτείται για την διεξαγωγή επεμβάσεων καταρράκτη εντός του Νοσοκομείου Κω, ύψους 150,000 €.Με την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κω Κατερίνα Γαβαλά, έχουμε πολιτικές διαφορές αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να εργαστούμε μαζί για την βελτίωση της δημόσιας υγείας στα νησιά μας. Στην Οφθαλμολογική Κλινική του Νοσοκομείου της Κω, ο εξοπλισμός για την εκτέλεση επεμβάσεων καταρράκτη θα χρηματοδοτηθεί, όπως δεκάδες έργα ενίσχυσης της δημόσιας υγείας, απο την Περιφέρεια μας✌️

Κως, 27-02-2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΣ ΚΩ

Επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκο πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κω (Ι.Σ. ΚΩ) κ. Κατερίνα Γαβαλά, στο πλαίσιο δράσεων που έχει ξεκινήσει η Πρόεδρος με στόχο την ενημέρωση των Αρχών της τοπικής Αυτοδιοίκησης για την κατάσταση της Α΄ βάθμιας και Β’ βάθμιας Φροντίδας Υγείας στην περιοχή ευθύνης του Ι.Σ. Κω.

Μεγάλο μέρος της συζήτησης απασχόλησαν τα κίνητρα, οικονομικά, επιστημονικά και διοικητικά, τα οποία θα λειτουργούσαν καταλυτικά στην αλλαγή του σημερινού δυστοπικού περιβάλλοντος.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αναφέρθηκαν στην ανέγερση του νέου Νοσοκομείου Κω, καθώς και στην πορεία των ενεργειών για διαμόρφωση των υπηρεσιών υγείας του υφιστάμενου Γενικού Νοσοκομείου.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Περιφερειάρχης ανταποκρίθηκε έμπρακτα με την χρηματοδότηση για την αγορά του εξοπλισμού που απαιτείται για την διεξαγωγή επεμβάσεων καταρράκτη εντός του Νοσοκομείου Κω, ύψους 150,000 €.

Δήλωση Περιφερειάρχη Ν.Αιγαίου Γ.Χατζημάρκου : 

Γ.Χατζημαρκος Περιφερειάρχης Ν.Αιγαίου
Γ.Χατζημαρκος Περιφερειάρχης Ν.Αιγαίου

“Με την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κω Κατερίνα Γαβαλά, έχουμε πολιτικές διαφορές αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να εργαστούμε μαζί για την βελτίωση της δημόσιας υγείας στα νησιά μας.

Στην Οφθαλμολογική Κλινική του Νοσοκομείου της Κω, ο εξοπλισμός για την εκτέλεση επεμβάσεων καταρράκτη θα χρηματοδοτηθεί, όπως δεκάδες έργα ενίσχυσης της δημόσιας υγείας, απο την Περιφέρεια μας”

Σύνδεσμος: https://www.facebook.com/share/p/pjqafzebcHV17Ghm/

Σχετικές Εικόνες:

Leave a Comment